Wednesday, April 20, 2016

I'm still here.

Salam.

Alhamdulillah. Saya masih hidup di kala ini utk menulis blog ini. Phew...lamanya x update.
Bukan x ada cerita, banyak sgt sampai tak tahu nak cerita. Tp...ada ke orang nak baca blog saya ni. (Mata ke atas tgn kat bahu...hokeh)
Blog pun bukan jd trend dah pun. Segala bagai media sosial ada kan sekarang ni.
Maybe saya kena tulis daily routine kut. At least bila baca semula saya akan ingat all good n bad days.
Just for the sake of being alive. In case ada orang baca, harap2 dapat manfaat with one of these postings kan. Mana lah tahu.

Now I'm in my laundry shop. Dah setahun beroperasi. Alhamdulillah, surviving. Boleh bayar sewa dan bil2. Boleh bayar gaji staff who is my own brother. Dapat profit sikit.(basically to cover my capital jer). Nak panggil profit pun x boleh kan...


Life is fine. Praise to Allah. That is how I want to see it. Di saat2 GST mencengkam kehidupan kita semua sekarang...

Hope all is well. Wassalam.
Related Posts with Thumbnails