Monday, April 5, 2010

Ter"jatuh cinta"

Ini betul-betul kes jatuh cinta pandang pertama. Selalu nya aku akan berfikir 2-3 kali sebelum buat keputusan, tapi kali ni tak boleh tahan. Nampak macam sesuai sangat, rupa dan gaya...harga pun kena juga. Lima hengget jer sebiji, so aku angkat 3 biji...Hubby tak kata aper2 pun, macam biasa dia pergi ke kaunter...terus bayar. Hehehe...tak per ke Ustaz, cinta dunia nih!



Bila dah beli tu, kena lah guna...ye dak. So, semalam aku pun menge"test" lah bekas tu. Masak Macaroni au gratin..walla! cakap pun tak guna.




Nanti boleh masak lasagne dengan shephard pie lak...huhuhu.

4 comments:

naimayob said...

tak pe kak,,ada ada duit beli je bnyk2..dh bli tu jgn la simpan dlm 'frame'bt hiasan plk....
murah la 5 hinggit tu,pinggan pn cantik...so rajin2 la msak...

Ainur68 said...

Rugilah masuk frame...x leh bawak masuk kubur pun ^_^ hehehe...kau bila nak turun Kuantan? Nanti akak masak spesel...

MULAN said...

oohh.. lazat berzat ni.. lapar la pulak...

oohh.. akak pun jumpa neeza ya.. neeza pun sempat lunch kejap kat rumah saya 2 weeks ago..

naimayob said...

nanti la kak...ni pun baru je balik dari Langkawi...akak tu bila pulak nk mai kedah ni....?

Related Posts with Thumbnails