Tuesday, March 1, 2011

Masuk Asrama


Di suatu hari yang hening. Ketika burung2 berkicau dan semuanya membuat kerja masing2 (baca cam skrip Hantu Kak Limah Balik Rumah...)

Saya: Amirah..sayang emak jangan masuk asrama ya? Nanti tak ada orang nak teman emak kat rumah.

Amirah : Alaaaa...kalau camtu macam mana Mirah nak jadi pandai?

Aduhai, maner lah dia dapat idea kalau masuk asrama boleh jadi pandai! Mungkin sebab semua kakak2 dia dah masuk asrama....kwang3x. (Padan muka akak!)

4 comments:

MULAN said...

ada yg suka masuk asrama, ada yg tak suka jugak..

Didie said...

LOL.. you're exactly like my mother!! I pun dulu mcm Amirah, jauh beza with my brothers and sister. Tup2, I pon masuk asrama jugak following their foot steps.. huhuhu..

Ainur68 said...
This comment has been removed by the author.
Ainur68 said...

Mulan: Betul tu ada jugak yang x suka.
OD : Nak wat camner kan...footprint dah ada, kena ikut jugak lah kan!:P

Related Posts with Thumbnails