Monday, May 11, 2009

Selamat Hari Ibu

Eh...terlambat seharilah pulak masuk blog ni utk ucap Selamat Hari Ibu pada semua ibu-ibu. Semalam dengan tak semena2 rasa cam nak balik KL jer jumpa emak. Buat surprise sikit! Pagi2 hari lagi tanya kat hubby...."Bang, kita balik KL nak hari ni?" "Kita balik lepas Syirah tuisyen, pas dinner kita balik semula Kuantan, camner?". Hubby pun kata, "Boleh, tapi awak drive pergi abang drive balik, OK?" "Bereh!" Kol 10 aku pun call emak, tapi wish dia Selamat Hari Ibu dan sembang lebih2 kurang. Pastu siap beg sikit. Kol 12.40 pm shot balik KL. Sampai KL dalam kol 4 ptg.

Hehehe...terkejutlah emak (tapi emak suka)! Ooo...abang Nikmat dah ada kat rumah emak rupanya. Di pendekkan cerita malam tadi pergi dinner bawak emak dan opah kat Cozy Corner di Great Eastern Mall. Emm... sedapnya makan. So tak nak emo2 kat sini. Terima kasih atas segala pengorbanan emak yang bukan sedikit utk kami 16 beradik. Semoga Allah sentiasa merahmati emak. SELAMAT HARI IBU! Utk suami ku...terima kasih banyak2.

4 comments:

Pencinta Pantai Bersih said...

Adik,
Emakmu pasti seorang yang hebat hingga melahirkan dan membesarkan 16 orang anak yang berjaya2, cantik2 dan hensem2 belaka, sendirian, begitu lama. Selamat Hari Ibu.

Neeza Shahril said...

Selamat Hari Ibu Kak Nik...

16 orang? wow!!! Besar pahala dia tu...

kakyong said...

salam kak..

selamat hari ibu..
jemput ke blog ade hadiah hari ibu.. nanti tepek di blog yer..
http://kakyong72.blogspot.com/2009/05/makbonda-ku.html

Aida said...

Tak terlambat lagi rasanya nk ucapkan "Selamat Hari Ibu"...:)

Related Posts with Thumbnails