Saturday, April 11, 2009

A Very Happy Birthday!


Happy birthday to me...Happy birthday to me...Happy birthday to me! Yang ke berapa yer.... well it doesn't matter. It's just a number. Alhamdulillah kerana Allah masih memberi aku peluang utk hidup di muka bumi ini. Untuk mengira2 kekayaan dan rahmatNya keatas ku dan seluruh umat manusia. Semoga aku termasuk kedalam orang2 yang diberi rahmat dan keampunanNya.

5 comments:

Neeza Shahril said...

Hapy Birthday Kak Nik... a birthday wish dari Neeza, Shahril, Sophea, Sobhan, Shahmey & Sumeyyah..


pssttt... Abg Amri bagi apa hadiah tahun ni? hehee..

Kita orang KL said...

Salam. Happy birthday to U. May ALLAH bless U always in whatever U do.

Mak Amni said...

epi belated befday..dari Amni, Along & Kinah .. ;)

Ainur68 said...

Thank you 3x to all...
Neeza...tak decide lagi nak hadiah apa tahun ni...the offer is still opened...he3x

Kak Lut said...

Adik,
"Happy Belated Birthday" yg ke 41 tahun. Mana boleh dirahsiakan umur, jelas dari Ainur68, lahir tahun 1968 la, tul tak? Nik Hairani punya birthday bila ye? hehe... best friend, tapi lupa la birthdate dia... kena cari balik autograph lama kalau saya malu bertanya.. mana dia autograph tu ye...

Related Posts with Thumbnails