Friday, March 19, 2010

Cuti sekolah dah nak habis...

Cuti2 skolah ni aper lagi aktvt akak ni kalau tak masak, makan, masak, makan...kerja ofis pun terbengkalai. Bertambun2 enquiry tak di layan...tak per, home office. Gua boss gua kuli! Cukup bulan tak ader gaji...hahaha :)

Meh kita layan antara masakan2 yang telah di cuba dengan cemerlang skali kat bawah ni; sampai kan digital scale akak pun dah naik "kong" sbb asyik2 timbang tepung, gula, mentega....


Spaghetti Meatball with a dash of parmesan cheese...letih juga menggentel meatball nyer!


Quiche Lorraine. Yang ini try individual case pulak...instead of one big whole case.

Up close n personal...tak tahan tengok strawberry tu.

The whole picture of Strawberry Cheese Tart...byk kalori nih!

Fruits tarts...tak semua isi fruits, custard filled n chocolate filled pun ader.


One whole big Apple Pie for my dearest friend Aton.



Trying a petit one...cute tak?

Ada yang terliur ker? This entry is special dedicated to my cyber friend nurkasih...kau jangan marah akak yer dik!

2 comments:

wanihusin said...

yummy..bila nak bukak kedai bikin2 kuih ni k.nik?

Ainur68 said...

Kedai...x yah lah Wani. Nanti banyak kuih salah bikin pulak! Hehehe :P..

Related Posts with Thumbnails